Αμυγδαλωτά
ΥΛΙΚΑ
• 1 ποτήρι αμύγδαλα σπασμένα και στη συνέχεια τριμμένα σε σκόνη
• 70 ml νερό
• 80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
• 1 κ.σ. ανθόνερο
• ½ κ.γλ. εσάνς πικραμύγδαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζεις το νερό και τη ζάχαρη για 10 λεπτά περίπου.
Αναμειγνύεις, ζυμώνοντας απαλά τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το κρύο σιρόπι. Πλάθεις σε μικρά μπαλάκια ή αχλαδάκια και τα τυλίγεις σε ζάχαρη άχνη ή ζάχαρη κρυσταλλική, ανάμικτη με κανέλα.
Καλή σας απόλαυση!!!
Δείτε πως τα φτιάξαμε......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|