Παρασκευή Αμυγδαλωτών

 

Αμυγδαλωτά

ΥΛΙΚΑ

• 1 ποτήρι αμύγδαλα σπασμένα και στη συνέχεια τριμμένα σε σκόνη
• 70 ml νερό
• 80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
• 1 κ.σ. ανθόνερο
• ½ κ.γλ. εσάνς πικραμύγδαλο

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζεις το νερό και τη ζάχαρη για 10 λεπτά περίπου.
Αναμειγνύεις, ζυμώνοντας απαλά τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το κρύο σιρόπι. Πλάθεις σε μικρά μπαλάκια ή αχλαδάκια και τα τυλίγεις σε ζάχαρη άχνη ή ζάχαρη κρυσταλλική, ανάμικτη με κανέλα.

Καλή σας απόλαυση!!!

 

Δείτε πως τα φτιάξαμε......

 

20190215 082639

20190215 083039-1

20190215 083220-1

20190215 083305

20190215 083604

20190215 084213

20190215 084441

20190215 084543

20190215 084707

20190215 084912

20190215 084957

20190215 085059

20190215 085235

20190215 085758

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: