Κατηγορία:

Αγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί,

Στη σύγχρονη εποχή της ταχύτατης μετάδοσης της πληροφορίας και φυσικά της ενημέρωσης και επικοινωνίας, το σχολείο μας δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω.

 Η ανάγκη για άμεση αναβάθμιση μιας αμφίδρομης σχέσης επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας οδηγεί το 137ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών να ξεκινήσει την προσπάθεια για να αποκτήσει τη δική του ιστοσελίδα.   Γνωρίζουμε ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά ελπίζουμε η προσπάθειά μας να στεφθεί με επιτυχία.  

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε ανακοινώσεις σχετικά με ζητήματα λειτουργίας του σχολείου (εκπαιδευτικές επισκέψεις, εκδρομές, δράσεις που αναπτύσσονται στα πλαίσια της υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εκδηλώσεις, γιορτές κ.α.), ενημέρωση σε θέματα εκπαιδευτικής νομοθεσίας (νόμοι, εγκύκλιοι κ.τ.λ.), καθώς και διάφορες άλλες χρήσιμες πληροφορίες και συνδέσεις.

          Στην πορεία η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτισθεί και με άλλα θέματα. Θα μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας, υποβάλλοντάς μας τις παρατηρήσεις σας και τις απόψεις σας σχετικά με ζητήματα λειτουργίας του σχολείου και της ιστοσελίδας μας .

Καλή Αρχή !

Ο Διευθυντής

                                                         Παντελής Παππάς